

Oreo-drøm med Gresk Smøre & Bake
Slik går du frem:
Bland de knuste kjeksene med det smeltede smøret i en bolle til teksturen minner om våt sand. Overfør blandingen til en 20 cm rund kakeform og sett den i kjøleskapet i ca 10 minutter.
I mellomtiden forbereder vi kremen. Ha det kalde vannet med gelatinen i en bolle og la det stå en stund. I en annen bolle blander du alle de andre ingrediensene unntatt den piskede kremen og mos de hakkede kjeksene i ca 3 minutter. Tilsett gelatinen og rør i ytterligere 2 minutter. Tilsett til slutt de hakkede kjeksene og bland veldig forsiktig.
Ta kakeformen ut av kjøleskapet og hell kremen på toppen og sett den tilbake i kjøleskapet i minst to timer. Pisk kremfløten og pynt desserten. Dryss til slutt over de hakkede kjeksene og server.
- 0 porsjoner
Dette trenger du til bunnen
- 0
- kopp
- smuldrede oreo-kjeks
- 0
- g
- smeltet smør
Dette trenger du til kremen
- 0
- kopp
- sukker
- 0
- poser
- gelatin i en halv kopp kaldt vann
- 0
- ts
- vanilje ekstrakt
- 0
- pakker
- hakkede oreokjeks
- 0
- ml
- pisket krem til pynt
- 0
- kopp
- melk