Synnøve Finden

Frisk og smakfull kirsebærkake med Gresk Smøre & Bake

Slik gjør du:

Ha de revne kjeksene, kokosen, det smeltede smøret i en bolle og bland til blandingen har en tekstur som våt sand. Overfør den til en rund kakeform på 24 cm i diameter og trykk lett med hånden. Sett den i kjøleskapet i ca 10 minutter. På dette tidspunktet forbereder vi kremen.

I en mikser, pisk Gresk Smøre og Bake til det er mykt, ca. 2 minutter. Tilsett søtet melk, sitronsaft og vanilje og rør i ytterligere 4 minutter. Ta ut kakeformen med bunnen fra kjøleskapet og hell kremen på toppen.

La stå i kjøleskapet og fryse i minst 4 timer.

Ta ut av kjøleskapet og legg søtkirsebæret på toppen.

Serveres kaldt.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du til bunnen:

  • 0
  • g
  • Revne cookies
  • 0
  • kopp
  • revet kokos
  • 0
  • g
  • smeltet smør

Dette trenger du til kremen

  • 0
  • g
  • søtet kondensert melk
  • 0
  • kopp
  • sitronsaft
  • 0
  • ts
  • vaniljeekstrakt
  • 0
  • g
  • Søtkirsebær