Synnøve Finden

Enda enklere å fikse digg og trendy grøt

Kjøleskapsgrøt laget på 1-2-3! Med grøtmix fra Synnøve går det enda raskere å lage deilig og mettende kjøleskapsgrøt. Tilsett melk før du legger deg om kvelden, la grøten stå og godgjøre seg over natten - og vips så har du en deilig frokost klar når du står opp. 

Synnøve Kjøleskapsgrøt er proppfull av gode ingredienser som havregryn, chiafrø og solsikkekjerner. Den kommer med to herlige smakskombinasjoner: Eple, kanel & pekan og blåbær & vanilje.

Grøt på 1-2-3

  • Hell 1 dl blanding i en liten beholder og tilsett 1 dl valgfri melk
  • Dekk til med lokk og sett i kjøleskap over natten
  • Neste morgen: Voila - grøten er klar for å nytes! 

Vår mest trendy tradisjonsmat

Grøt er nå noe av det mest trendy som finnes. De siste årene har det dukket opp egne grøtbarer i storbyer som New York, London og København. Glem derfor alt om barndommens enkle havregrøtfrokost. Nå er det grøt både til frokost, middag og kveldsmat, laget på spennende ingredienser og toppet med sesongens fristelser. 

Pimp opp grøten med din favorittmelk

Til kjøleskapsgrøten kan du bruke akkurat den melken du vil. I stedet for vanlig kumelk kan du for eksempel bruke mandelmelk, kokosmelk eller havremelk. Det gjør grøten til et enkelt valg for deg som har melkeallergi eller er laktoseintolerant. 

Prøv deg også gjerne frem med forskjellige melketyper for å finne din favoritt. For eksempel vil kokosmelk gi grøten et tropisk innslag. Du kan også velge yoghurt med eller uten smak og eventuelt tilsette cottage cheese for mer proteiner. Her er det bare å prøve seg frem, mulighetene er mange!

Enda enklere – enda raskere

Vi vet at folk er travle og har derfor funnet en måte å gjøre det enda enklere å lage kjøleskapsgrøt. Du slipper å finne frem gryn, frø og andre ingredienser og måle opp. I tillegg kan du kutte ned på antall forskjellige småposer med diverse grøtingredienser som fyller opp kjøkkenskap og skuffer. 

Tips: Vil du spare deg for enda mer tid? Lag hele posen på en gang og ha det i en tett beholder. Så kan du forsyne deg litt hver dag. Grøten holder seg lenge når den står i kjøleskapet. Gjør toppingen klar i samme slengen. For eksempel oppkuttet mango holder seg lenge i en tett beholder som står kaldt. Bruk fem minutter søndag kveld, og vips så har du frokosten klar for hele uka.

Synnøve kjøleskapsgrøt er også perfekt som et mellommåltid når blodsukkeret faller på ettermiddagen. Husk at den også er kjekk å ha med seg på farten i veska, i sekken eller i treningsbagen.

Tips til topping

Det er egentlig bare fantasien som setter stopper for hva du kan toppe grøten med. Her kan du bruke alt av frukt, bær, nøtter og frø. Gå på raid i kjøleskapet og fryseren og bruk opp rester av syltetøy og frosne bær. Her er det mulig å prøve noe nytt hver morgen, eller du kan holde deg til din favoritt. Mulighetene er mange! Her er fem forslag til topping som du kan bruke til inspirasjon:

  • Apple crumble pie: Kanel, rosiner, raspet eple og ristede havregryn
  • Tropisk regnbue: Mango, kiwi, dragefrukt, granateple og kokosflak
  • Snickers: Peanøttsmør og raspet sjokolade
  • Synnøves favoritt: Epler, rosiner og revet Synnøve brunost
  • Blueberry pie: Blåbær, valnøtter og granola
  • Superheltgrøt: Mandelsmør, gojibær og mango

Les mer om selve produktet og se næringsinnhold her!