Nyheter

Her finner du nyheter fra Synnøve Finden. Ved spørsmål, ta kontakt med vår pressekontakt.

Kvalitetsoster

Vi har lansert tre av våre beste oster fra meieriet i Namdal. Norsk Emmentaler, Norsk Gouda og Småhullsost. Ostene er laget for å ha litt mer smak enn vanlig gulost, men fortsatt være gode til hverdags.

Kvalitetsoster

Kvarg

Kvarg minner om yoghurt, men er egentlig en ferskost fordi man bruker løpe i syrningsprosessen. Synnøve Kvarg fra Lillehammer er mild i smaken, lav på fett og høy på protein. Produktet har deilig syltetøy fra Lier i bunn og innsyn i begeret.

Kvarg

Mozzarella Ostestrenger

Skrella Mozzarella er en morsom ostenyhet for barna. Denne mozzarella-sticken skal ikke bare spises, men man kan skrelle den, leke litt og så spise den.

Skrella Mozzarella

Go’ Vegan

Stadig flere søker en vegansk livsstil, men utvalget innen veganske alternativer til ost har vært begrenset og prisene høye.

Go' Vegan

​Forlik mellom TINE og Synnøve Finden

TINE SA og Synnøve Finden AS har inngått forlik i rettstvisten vedrørende varemerket JARLSBERG.

Forliket innebærer at Synnøve Finden ikke skal markedsføre og distribuere osteprodukter ved bruk av "jarlsbergost-type". Selskapet frafaller sitt krav om å få kjent TINEs Jarlsberg-varemerker ugyldig/slettet fra varemerkeregisteret. Begge selskaper frafaller krav på erstatning og dekker egne saksomkostninger. Partene er med dette enige om å avslutte saken.

Kontaktperson:

Magnus Tollefsen
+47 911 76 368
Magnus.tollefsen@synnove.no