Synnøve Finden

Glutenfrie gulrotcupcakes med brunostkrem

Bake uten gluten - null problem. Disse har vi toppet med en "du tror det ikke før du har smakt det"-brunostkrem og enda mer finrevet Synnøve brunost på toppen!

(Oppskriften gir 12 små eller 6 store cupcakes).

Cupcakes:

  • Sett ovnen på 180 grader og gjør klar et muffinsbrett med muffinsformer. Du trenger 12 små eller 6 store muffinsformer.
  • Ha Synnøve gulrotkakemiks i en bakebolle. Visp inn kanel, olje, egg og revet gulrot.
  • Fordel deigen i muffinsformene og stek midt i ovnen på 180 grader i 20 - 30 min. Sjekk om de er ferdige ved å stikke nedi en spiss kniv. Det skal ikke henge igjen noe våt deig på kniven.

Brunostkrem:

  • Ha Synnøve Smøremyk, melis og kanel i en bolle og pisk til en luftig krem, bruk gjerne en elektrisk mikser om du har.
  • Riv brunosten på et fint rivjern og bland det inn i smørkremen.
  • Sprøyt brunostkremen over kakene og riv over litt ekstra brunost på toppen.

Tips: Cupcakes kan gjøres veganske ved å bytte ut 3 egg med 1 banan + 1 ss bakepulver.

  • 0 porsjoner

Cupcakes:

  • 0
  • ts
  • malt kanel
  • 0
  • g
  • solsikkeolje eller annen nøytral olje
  • 0
  • egg
  • 0
  • g
  • revet gulrot

Brunostkrem:

  • 0
  • g
  • melis
  • 0
  • ts
  • malt kanel