Kontakt

Har du tilbakemeldinger eller reklamasjoner på noen av Synnøves produkter, hører vi gjerne fra deg.

Sponsorater

Synnøve Finden har sitt største produksjonsanlegg i Alvdal, med over 100 ansatte. Vi har valgt å benytte alle våre sponsormidler til å støtte opp i lokalmiljøet ved å være hovedsponsor for Alvdal Idrettslag. Utover dette driver vi svært lite med sponsing.

Student/Elev

Vi er glade for at det er svært mange studenter og elever som ønsker å skrive om våre selskaper. Dessverre er vi en liten organisasjon med få ansatte, men vi forsøker etter beste evne å svare på konkrete spørsmål som kan være til hjelp i oppgaveskriving. Vennligst benytt kontaktskjemaet «Andre henvendelser» og still så konkrete spørsmål som mulig. Vi svarer så raskt vi kan, men det kan gå noe tid.

Reklamasjoner

Har du reklamasjoner på noen av Synnøves produkter, hører vi gjerne fra deg. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Alle felt markert med * må fylles ut. Du kan også kontakte oss på denne e-post adressen resepsjon.oslo@synnove.no

(Godkjente filformater: GIF, JPG og PNG)

Send

Andre henvendelser

Dersom du har tilbakemeldinger, tips, ris, ros eller av andre grunner ønsker å komme i kontakt med oss, kan du bruke dette skjemaet. Vi er ikke så mange som jobber på kontoret hos oss, men vi svarer så raskt vi klarer. Du kan også kontakte oss på denne e-post adressen resepsjon.oslo@synnove.no

Alle felt markert med * må fylles ut.

Send

Ledergruppe

Ledergruppe - Synnøve Finden, Sørlandschips og Scandza Drikker. Du kan kontakte oss på denne e-post adressen resepsjon.oslo@synnove.no