Nyheter

Her finner du nyheter fra Synnøve Finden. Ved spørsmål, ta kontakt med vår pressekontakt.

Kéfi fra Synnøve – en ny type mild, fristende og frisk kefir!

Kéfi fra Synnøve er drikkeklar kefir, og dette er februars storsatsing fra Synnøve! Listen over fordeler med produktet er lang: den har mye proteiner, lite fett og er en god kilde til kalsium, vitamin B12 og B2. Kéfi lanseres i 2 varianter; Kéfi Mango og Kéfi Blåbær, begge i flasker på 250 ml – perfekt på farten!

Kéfi fra Synnøve

Gresk yoghurt fra Synnøve – den helt ekte gresk yoghurten,– nå med mindre sukker!

Synnøve Gresk yoghurt har vært nordmenns nye favoritt siden den kom på markedet i 2013. I 2017 gjør vi produktene enda bedre – vi reduserer sukkerinnholdet i fruktvariantene med hele 30 %! I tillegg lanserer vi 2 nye varianter: Gresk yoghurt aloe vera og Gresk yoghurt pære & granola.

Synnøve Perleost er familiens nye favoritt!

Perleost fra Synnøve er vår helt unike, milde hverdagsost med små hull. Med sin runde milde smak, og sin luftige konsistens, faller Perleost lett i smak hos hele familien!

Synnøve Perleost

Synnøve revet oster – perfekt tilpasset bruksområde!

De største anledningene for å bruke revet ost er på pizza, taco og tex-mex eller til gratinering og matlaging. Ulike bruksområder krever ulike produktegenskaper – som smelteevne, stekeskorpe og ikke minst smak. Nå har osteeksperten Synnøve utviklet spesialtilpassede revetblandinger til de ulike anledningene – og lanserer en revet osteserie som er perfekt tilpasset ulike bruksområder!

Synnøve revet oster

Sjokobrun fra Synnøve – en folkelig smaksvariant som hele familien vil like!

Synnøve har de beste brunostene. Faktisk foretrekker 7 av 10 nordmenn Synnøves brunoster. (Faktum Markedsanalyse sept 2015). Den gode smaken kommer av at de er kokt i gryte på den tradisjonelle måten! Nå kommer Sjokobrun – en brunost med en rund og mild sjokoladesmak!

Sjokobrun fra Synnøve

​Forlik mellom TINE og Synnøve Finden

TINE SA og Synnøve Finden AS har inngått forlik i rettstvisten vedrørende varemerket JARLSBERG.

Forliket innebærer at Synnøve Finden ikke skal markedsføre og distribuere osteprodukter ved bruk av "jarlsbergost-type". Selskapet frafaller sitt krav om å få kjent TINEs Jarlsberg-varemerker ugyldig/slettet fra varemerkeregisteret. Begge selskaper frafaller krav på erstatning og dekker egne saksomkostninger. Partene er med dette enige om å avslutte saken.

Kontaktperson:

Magnus Tollefsen
+47 911 76 368
Magnus.tollefsen@synnove.no

Early Bird - Nyskapende frokostkonsept fra Synnøve

Early Bird er en helt ny serie frokostprodukter for folk som ønsker noe godt og enkelt på farten. Produktene er spiseklare blandinger av yoghurt, frukt og korn i praktiske og fargeglade forpakninger. Early Bird – En god start på dagen!

Ny og frisk smak!

Synnøve lanserer Gresk yoghurt med en frisk og balansert smak av mango og pasjonsfrukt!
Perfekt til frokost, lunsj eller kveldsmat.
Mango og Pasjonsfrukt

Flow

Synnøve Flow er et rent nytelsesprodukt, de er utviklet kun for smakens skyld! Disse produktene kan du nyte med god samvittighet, de er perfekt som mellommåltid, dessert eller en liten belønning.

Flow er nytelse som stopper tiden!

Vi bruker ekte sjokolade, av høy kvalitet, - produktende er friske og fristende, med helt himmelske smaker! Se produkter

Gresk yoghurt med skogsbær

Synnøve helt ekte Gresk Yoghurt er selvsagt laget i Hellas. Yoghurten har en fyldig konsistens, inneholder lite fett og er rik på proteiner.
Nyt den - det har du godt av!

Berit Nordstrand

Berit Nordstrand er lege, mor til seks barn i alderen åtte til 24 år og livsnyter. Berit er kjent for sitt smittsomme engasjement og sine inspirerende foredrag.

Produktene

Berit Nordstrand lanserer en serie med produkter i norsk dagligvare. Se produkter